Overkapping op maat

Een overkapping op maat, maar dan anders

Over ons

Houwerzijl montage is een montage en timmerbedrijf welk al vele jaren de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht voor bedrijven en particulieren. Ons werkgebied bestrijkt een groot deel van Nederland.

Al een aantal jaren maken en leveren wij overkappingen, kapschuren en veranda’s voor onze klanten. Veelal krijgen wij te horen dat wij een mooi beroep hebben en een fantastisch product afleveren. De klant zegt vaak: “ik wilde dat ik dit ook kon maken”. Dit heeft ons aan het denken gezet en daarom leveren wij U een product op maat. Wij maken voor U een bouwpakket op maat. Wij leveren de benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke bouwtekening zodat U op uw eigen tempo uw maat product kunt monteren.

Uiteraard kunt U uw product ook door ons montage team laten monteren.


Wat kunt U van ons verwachten:

U kunt uw bestelling via de e-mail aan ons doorgeven. Heeft U moeite om een keuze te maken of vindt U het lastig om uw maat product in te meten? Dan komen wij graag bij  U langs om het U zo makkelijk mogelijk te maken.

Mochten we het eens worden, dan streven wij ernaar om uw maat product binnen 14 dagen na akkoord bij U af te leveren, onder voorbehoud van de beschikbare materialen.

  

 

Onderstaand vindt U een voorbeeld van onze manier van werken.

 Overkapping

 

Zie ook de opbouw en eindresultaat van onze vlonders